Gratis training

stop de bloeding maand
Mei 2019 is het Stop de Bloeding Maand

De hele maand worden er wereldwijd, dus ook in Nederland en België gratis trainingen Stop de Bloeding aangeboden. Je hoeft geen NedCert Opleider te zijn om mee te kunnen doen. Geef je ook een gratis training? Mail de link naar je site of aanmeldformulier en wij plaatsen die link op deze pagina. info@nedcert.nl

Onderstaande opleiders geven in mei 2019 gratis trainingen Stop de Bloeding. Klik op de naam om naar de site van de opleider te gaan. Post foto’s en video’s van de trainingen met de hashtag #StopdeBloeding  #StoptheBleed op de sociale media.

Amsterdam
NedCert Opleider Amsterdam e.o.

Doetinchem

NedCert Opleider Doetinchem e.o.

Emmen

NedCert Opleider Emmen e.o.

Leeuwarden

NedCert Opleider Leeuwarden e.o.

Rotterdam

DualCare

Rijen

Tolsma Training

 


31 maart 2018 Stop de Bloeding Dag

Het begon in 2018 met de Stop de Bloeding Dag.  Op die dag gaven instructeurs wereldwijd gratis deze dag cursussen Stop de Bloeding.

Er zijn in Nederland aan bijna 1200 cursisten een gratis training Stop de Bloeding op 31-03-2018 gegeven.

Door de Amerikaanse organisatie is René van der Helm van de NedCert Academy aangewezen als de Nationale coördinator voor Nederland en België van deze dag.

Wij willen graag alle instructeurs hartelijk bedanken die zich op 31-03-2018 belangeloos hebben ingezet om de gratis training Stop de Bloeding te geven. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.